PERMIS AUTO SI TRANSPORTURI

Potrivit legislatiei in vigoare, orice candidat la obtinerea permisului de conducere auto, atunci cand se inscrie la scoala de soferi, are obligatia sa prezinte avizul psihologic obtinut in urma examinarii de specialitate.

Suntem abilitati sa eliberam in urma testarii avize psihologice in domeniul sigurantei circulatiei. Testarile se adreseaza soferilor profesionisti, societatilor de transporturi, instructorilor auto, soferilor amatori, etc.

Astfel, efectuam examinari psihologice pentru:

- candidatii care solicita obtinerea permisului de conducere auto categoria A, B, C, CE, D;
- angajare conducatori auto ( transport marfa, persoane);
- control periodic si mentinere in functie a personalului cu responsabilitati in domeniul sigurantei rutiere;
- obtinere atestate profesionale.

Avizele psihologice se elibereaza pe loc, fiind emise sub forma unui aviz de tipul: APT PSIHOLOGIC sau INAPT PSIHOLOGIC pentru scopul vizat.

VALABILITATEA REZULTATULUI EXAMINÄ‚RII:
Rezultatul examinarii se refera doar la scopul si momentul evaluarii.
Rezultatul este valabil timp de 12 luni calendaristice (mai putin in situatiile cand institutia angajatoare solicita examinare psihologica la 6 luni, prin natura atributiilor postului ocupat).

Psiholog Susanu Ionela

Psiholog Susanu Ionela este membra a Colegiului Psihologilor din Romania, avand atestat ca Psiholog cu drept de libera practica incepand cu anul 2007. Este titulara unei diplome de master cu specializarea Consiliere psihologica si educationala.

Psiholog Susanu Sorin

Psiholog Susanu Sorin este membru al Colegiului Psihologilor din Romania, avand atestat cu Psiholog cu drept de libera practica incepand cu anul 2007. Este dublu specializat atat in Psihologie, cat si in Stiinte Juridice, fiind absolvent de drept al Universitatii Transilvania din Brasov.